who is Dita!

правя се, че това е въпрос към дита, дали е тя  : ) ако не е, забавлявайте се.

· Dita на February 18 2007 06:00:09 · 4 Коментари · 3070 Прочитания ·

Със замъглено от съня съзнание седнах пред компютъра. Бях се събудила минути преди това и в главата ми проблясваше само една мисъл – СЕКС. Наско отдавна беше на работа, а спомените за страхотното чукане рано сутринта ме подлудяваха. Вече беше ритуал да сядам пред компютъра минути след като съм се събудила и да му пиша закачливи и еротични писма на електроннтата поща. А после, с възбуден глас му се обаждах и му прошепвах, че има писмо. Представях си как лицето му почервенява от възбуда, докато е в офиса и го четеше. Доставяше ми удоволствие да го разсейвам и побърквам. А вечер се прибираше от работа и първото нещо, което правеше беше да ме изчука диво и страстно…Божествено…

Добър ден, слънчице мое. Твоето съкровище се пробуди.:) Не мога да устоя на изкушението да ти напиша писъмце…Иска ми се да извикам усмивката на лицето ти…и твърдост в боксерките 😉
Представям си как си седнал в удобния си стол сега, вперил поглед в монитора. Работиш усилено и съсредоточено. Ммм, толкова си секси, когато си сериозен. Иска ми се да ти направя масаж.
Прокарвам ръка по рамената ти и нежно ги разтривам, а после плъзвам две ръце надолу по гърба ти, от двете страни на гръбнака. 🙂 Докато галя гърба и опипвам дупето ти, ще захапвам бавно с устни вратлето и ще засмуквам мекото на ушенцето ти. Знам, че това те подлудява.
Все още съм по хавлия, миличко. Преди малко излязох от банята. Искаше ми се да си тук, да видиш как водата се стича по топлата ми кожа. Когато пуснах душа водата беше все още хладка, от което зърната ми се втърдиха моментално. Потръпваха от сладка болка и възбуда. Веднага усетих тръпки ниско долу в слабините. Бях сигурна, че всеки момент ще се подмокря. Харесва ти нали, миличко? Обичаш да ти разказвам за моето възбудено, подмокрено котенце.
Обичаш да ти шептя мръсотийки за малката си путчица, изваяните ми гърди, сочното дупе.
С нетърпение ще чакам да се прибереш и още от вратата да ми го набуташ целия. Искам твърдият ти кур да ме изпълни цялата, да скъсаш от чукане малкото ми стегнато путенце, да се стичат соковете ми по ствола ти, по топките.
Докато бях в банята си припомнях за страстната ни сутрин. Божествено е да се събудя от търкането на горещата ти морава главичка в подпухналите ми от сън устни. Когато разтворих плахо устни и налапах хуя ти се чувствах като най-щастливата жена на света. Докато се плъзгаше бавно между горещите ми устни си мислех, че съм родена, за да ти правя минет всяка сутрин, преди работа.
Не ми се карай, миличко, но докато си спомнях за тези неща страшно много се възбудих. Вдигнах краче на ръба на ваната и плъзнах топлата струя вода по тялото си. Първо обиколих гърдите си като наблегнах на тъмните зърна, а после я прокарах по коремчето си към разтворено ми розово путе. Сладки стонове изпълниха банята, когато струята мина около щръкналото ми от възбуда клиторче. Водата се стичаше по гладките ми бедра като водопади.
Искаше ми се да си до мен и да ме гледаш, докато движех струята по дължината на влажната ми цепка разтваряше срамните устни и малките струйки си прокрадваха път дълбоко в мен, за да изтекат после от путенцето ми. Знам колко много обичаш да стоиш приклекнал между бедрата ми, да подлагаш език и да отпиваш на ситни глътчици, докато облизваш старателно розовото ми путе и жадно издърпваш и засмукваш с устни набъбналия ми клитор.
Харесва ли ти, миличко, да четеш как твоята малка мръсница си е доставяла удоволствие в банята? Потрепва ли членът ти в панталоните? Докосни го от мен, миличко. Нямам търпение да разтвориш арогантно бедрата ми и да ме притиснеш с тежестта си. Знаеш ли какво се случи още в банята, миличко?
Вкарах пръстче в путенцето си и започнах да го движа енергично, докато струята пробождаше със своята хладина набъбналото ми клиторче. Ох, миличко, още потръпвам от силния оргазъм, които изпитах. Хайде, миличко, прибирай се по-скоро от работа. Ще те чакам с разтворено путенце, жадно да погълне и обгърне плътно на топличко и мокричко големия ти зачервен кур.

Твоя Ненаситна 😉

Кръстосах крака и придърпах телефона, за да се обадя на Наско. Копчетата звучно щракаха…089913XXXX

6 Коментари to “who is Dita!”

 1. kuklowoda Says:

  WOW :DDD

 2. dittablack Says:

  mi ne ne sum az 🙂

 3. dete Says:

  жалко : )

 4. kuklowoda Says:

  кафка – за десети искам от тебе подобен текст 😀

 5. Това е ранният Матакиев. С тая разлика, че той е далеч по-добър, защото освен чукане има и още нещо. Което е далеч по-ценно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: