Бялата лястовичка – Стефан Иванов

На фона на изобилието от филми, поезия, травестити, ковчези и питони, с особено лошия си вкус се открои един от членове-кореспондентите на Р-13., който е фиксирал творческите си потенции в посока надолу и отзад спрямо нищо неподозиращ представител на изящната словестност:

От кръга бърза литература има 1 дето е особено неприятен. Фамилията му е Иванов. Съвсем ясно е, че такава фамилия е диагноза.. Сигурно даже повечето нито го знаете, нит сте го чували. Винаги под посредственост разбирам не просто тъп и сив, ами тъп и сив но амбициозен и с претенции. Та тоя ми ти путкохуй, вероятно от провинцията, щото оттам обикновено са много амбициозни – кенефа на София все пак не е в двора и им се вижда като Версай.. та тая кифла си е намeрила следния път в живота:  казала си е имам руси косици, малко съм рахитичен , ама тва е много добро щото хем се харесвам на дамите хем на уьовете. В поетичните среди кой е уй и кой е дама не е много ясно – справка Марин Бодаков. Единствено Йордан Ефтимов е съвсем ясно и спор няма какъв точно е .. Закономерностите раждат чудовища. Та..Иванов, както си е некаф провинциален крепостник, понеже е  рахитичен и не мое да копа на село, решава да се занимава с поезия. Идва в София. И се ориентира хем към дамите хем към уьовете.  От бранша. Демек където се подкваси. И се подквасва при една успешна литературна дама. Тя го свързва с разни редактори, води го по лит партита, оказва му битова и всякаква помощ. Отношенията са им чисто платонични или полу платонични. На иванов това му идва отръки, то ако на иванов му се налагаше да се труди с ебане, щеше си остане да си копа на село, нали?  У коптора. Та кифлата си се снаражава с некви лит контакти.. пише си там поезийка, щото нали кой не може да пише поезия дори и азис пише поезия,, а например адолф е писал белетристика.. та, прехвърчат амурчета с други поети, настройват го тоя нашия още по-поетично.. и бум в един момент нашият взима че се решава на хитър типично булгаристански ход. Булгаристанските ходове са да преебеш доверието на онзи който ти е оказвал помощ и подкрепа. И да извлечеш дивиденти от това. И да си останеш селянин. В някакво парцал тоест лайф стайл списание, капута обрисува сексуална сцена как точно го е правил с дамата. А не стиге че не го е правил, ами тиражира и лъжите си дееба. Капут. Тия от бога страх нямат. Толкова са просредствени, че изобщо не се замислят, че когато си хем тъп, хем зъл – всичко ще ти се върне тъпкано. Примерно ако си остават само тъпи, това би било морална позиция. Но те дори и такава нямат. Курвите му с курви.

 Интересно ми е сега за кого в Бърза литература се явява Иванов Бяла лястовичка ?  За Томата, за новия достоевски, тоест парушев, или го споделят всички заедно?

 Мерси..за възможността да ви задам този риторичен въпрост.

 

2 Коментари to “Бялата лястовичка – Стефан Иванов”

  1. доста любопитно, жалко, че липсва по-подробно описание на частта с булгаристанските ходове и лайф стайл лайното, щото не знам нищо по въпроса
    кой писа текста?

  2. kuklowoda Says:

    ако беше дошла на феста щеше да разбереш 😛

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: